SUDOVÉ PIVO

Veškerá vyráběná piva jsou vařena výhradně ze surovin pocházejících z České republiky.

Nejdůležitější základní surovinou a základní podmínkou pro výrobu kvalitního českého piva je vysoce kvalitní voda, kterou má pivovar k dispozici z vlastního pramene, založeného již v roce 1561 Jakubem Krčínem z Jelčan, dále ječný slad vyrobený z ječmene vypěstovaného v Čechách i na Moravě a žatecký chmel .

Nealkoholické pivo Eggenberg

Pivo se zanedbatelným minimálním obsahem alkoholu, typické zlatavé barvy s příjemnou plností, hořkostí a charakteristickou pěnivostí vhodné nejen pro řidiče.

Světlé výčepní pivo Eggenberg 4% obj. alk.

Světlé výčepní pivo Eggenberg je typické české světlé výčepní pivo žluté až zlatisté barvy, střední plnosti s lahodnou chmelovou hořkostí, příjemným řízem a charakteristickou pěnivostí. Obsah objemového alkoholu 4%.

Světlý ležák PETR VOK 4,5% obj. alk.

Typický český světlý ležák zlaté barvy, výrazné plnosti a hořkosti s velmi výrazným řízem a pěnivostí. Obsah objemového alkoholu 4,5%.

Světlý ležák Eggenberg 5% obj. alk.

Typický jihočeský ležák, který je hluboce prokvašený, zlatavé barvy, výrazné plnosti, velmi umě sladěnou hořko-nasládlou chutí, výrazným řízem a vysoké pěnivosti. Obsah objemového alkoholu 5%.

Tmavý ležák Eggenberg 4,2 obj. alk.

Tmavé pivo Eggenberg je ležák s výraznou karamelovou vůní a chutí, vhodně sladěnou s chmelovou hořkostí, vyniká vysokou plností, hustou pěnou a příjemným řízem. Obsah objemového alkoholu 4,2%.

Světlý Kvasnicový ležák 5% obj. alk.

Světlý kvasnicový ležák je díky přítomnosti ušlechtilých pivovarských kvasinek živý hluboce prokvašený ležák plné hořko-nasládlé chuti s lehkým nádechem kvasnic a vyniká příjemným řízem a vysokou pěnivostí. Obsah objemového alkoholu 5%.